Image block 1

Schoonmaak onderhoud

Ons bedrijf verzorgt het regulier schoonmaakonderhoud voor elke organisatie...
Image block 1

Specialistische reiniging

De specialistische reiniging van Voorneveld Schoonmaak regelt het voor u!
Image block 1

Vloerbedekking reinigen

Voorkom gezondheids problemen, laat uw vloerbedekking tijdig reinigen...

Schoonmaakbedrijf Voorneveld Schoonmaak uit Amersfoort is al meer dan 30 jaar expert op gebied van schoonmaak- en bedrijfsdiensten.

Samen met meer dan 30 gekwalificeerde en representatieve medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar. Geen enkele klus is ons te zwaar, geen project is ons te gek. Alle medewerkers van Voorneveld Schoonmaak leggen eer in hun werk en iedereen is pas tevreden als alles weer schoon en fris is.

Onze medewerkers zijn ons kapitaal en daar zijn wij zuinig op! De veiligheid van onze mensen en respect voor het milieu komen bij Voorneveld Schoonmaak op de eerste plaats. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons geen loze belofte. Wij investeren veel in een goede werksfeer en dat betaalt zich terug in een hoge mate aan loyaliteit en motivatie onder onze medewerkers.

Schoonmaak op maat naar tevredenheid

Het motto van Voorneveld Schoonmaak is: afspraak is afspraak! Korte communicatielijnen tussen ons en u maken dat wij snel en flexibel op uw veranderende behoefte kunnen inspelen. Met Voorneveld Schoonmaak wordt het weer snel schoon en fris! Regel vandaag nog uw schoonmaak! Met Voorneveld Schoonmaak is uw schoonmaak in professionele en betrouwbare handen. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat van uw wensen en behoeften.
Bel 035-8879209, stuur een e-mail of neem contact op via het contactformulier.

Direkt een offerte?
Informeer hier

Privacyverklaring

Lees onze privacyverklaring.