Elk gebouw heeft te lijden onder uitlaatgassen, roet en andere atmosferische invloeden. Uw gebouw raakt op den duur ernstig verweerd en ziet er niet uit. Voorneveld Schoonmaak beschikt over de middelen en de expertise om dit voor u op te lossen. Beter is het natuurlijk, om het niet te ver te laten komen, en een contract af te sluiten voor periodiek onderhoud. Voorneveld Schoonmaak zal graag een onderhoudsplan voor uw gevelreiniging opstellen.

 

Gevels die slechts licht zijn vervuild, zien er met behulp van hoge druk reiniging algauw weer prima uit. Hoge druk reiniging met warm water, stoom cleanen, is geschikt om mossen en algen te verwijderen. Deze methode wordt door Voorneveld Schoonmaak ook gebruikt voor de gevelreiniging van monumentale gebouwen en gebouwen van kalkzandsteen. Deze methode is immers minder agressief dan stralen.

 

Bij vochtstralen wordt olivinezand of grit aan water toegevoegd, waarna het onder hoge druk geschikt is voor het verwijderen van vervuiling door uitlaatgassen en roet. Dit is een effectieve, maar ook een agressieve vorm van gevelreiniging.

Als het voeg- en metselwerk te ernstig is aangetast, verwijdert Voorneveld Schoonmaak dit voor u. De gevel wordt vervolgens opnieuw gevoegd, waarna uw gebouw er weer als nieuw uitziet.

 

Om het fraaie resultaat van uw gevelreiniging voor langere tijd te behouden, kan Voorneveld Schoonmaak de muren voor u impregneren. De muren zijn dan waterafstotend en minder gevoelig voor invloeden van weer en milieuvervuiling, maar kan nog wel uit de muur naar buiten.

 

Voorneveld Schoonmaak verzorgt uw totale gevelreiniging.

Regel vandaag nog uw schoonmaak BEL NU 035-8879209 !

 

Vraag nu om een vrijblijvende offerte op maat.

 

Contactgegevens

Voorneveld Schoonmaak & Bedrijfsdiensten
Veenbesstraat 608
3765 BS  Soest
T: 035-8879209
M: 06-30995111

Werkgebieden

Amersfoort

Utrecht

Nijkerk

Leusden

Privacyverklaring

Lees onze privacyverklaring.