Via de groothandel van schoonmaakbedrijf Voorneveld Schoonmaak kunt u snel en gemakkelijk alles wat u nodig hebt voor uw schoonmaakwerk bestellen. Ook voor alle sanitaire benodigdheden, zoals handdoekjes, toiletpapier en luchtverfrisser, kunt u bij de groothandel van Voorneveld Schoonmaak terecht. U vindt hier alle sanitaire benodigdheden en middelen en materialen om professioneel schoon te maken, aan de beste prijs-kwaliteitverhouding in uw regio!

Het juiste product voor iedere klus

Gebruik voor elke schoonmaakklus het juiste product en u bespaart op tijd, moeite en geld. Hier komt de meer dan dertig jaar aan expertise van Voorneveld Schoonmaak goed van pas. In de Voorneveld Groothandel zijn alle merkartikelen en ook goede alternatieven op voorraad verkrijgbaar. Voorneveld Schoonmaak adviseert u graag over welk product het beste is voor u. Het is mogelijk dat u geld kunt besparen door een alternatief product te gebruiken. Een product dat minder kost, maar even bruikbaar is.

Bij Voorneveld Schoonmaak groothandel krijgt u de beste service en uw bestellingen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Op Voorneveld Schoonmaak kunt u rekenen. Met Voorneveld Schoonmaak is uw schoonmaak in professionele en betrouwbare handen. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat van uw wensen en behoeften of maak een afspraak met onze vertegenwoordiger. Bel 035-8879209, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via het contactformulier.

 

Regel vandaag nog uw schoonmaak BEL NU 035-8879209 !

 

Vraag nu om een vrijblijvende offerte op maat.

Contactgegevens

Voorneveld Schoonmaak & Bedrijfsdiensten
Veenbesstraat 608
3765 BS  Soest
T: 035-8879209
M: 06-30995111

Werkgebieden

Amersfoort

Utrecht

Nijkerk

Leusden

Privacyverklaring

Lees onze privacyverklaring.