Regulier schoonmaakonderhoud


Schoonmaakbedrijf Voorneveld Schoonmaak uit Amersfoort verzorgt het regulier schoonmaakonderhoud voor elke organisatie. Geen enkele klus is ons te zwaar, geen project is ons te gek. Met meer dan dertig jaar aan expertise staan wij garant voor uitmuntend schoonmaakwerk.

Schoonmaakbedrijf Voorneveld Schoonmaak heeft in deze jaren een zeer diverse klantenkring opgebouwd. Van grote kantorencomplexen, verzorgingstehuizen en appartementen tot kinderopvang, scholen, zalen, crematoria en ga zo maar verder. Bij Voorneveld Schoonmaak is uw regulier schoonmaakonderhoud goed geregeld.

Professioneel schoonmaakonderhoud

Onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en stuk voor stuk trots op hun werk. Voor uw regulier schoonmaakonderhoud komt Voorneveld Schoonmaak dagelijks, of één of meerdere keren per week bij u langs. Het hangt er maar net van af, wat uw behoefte is.

Een gedegen werkprogramma, sluitende kwaliteitscontrole systemen en een zorgvuldig bijgehouden logboek garanderen uitstekende dienstverlening en een optimale communicatie. Voorop staat dat de verhoudingen tussen de gebruikers van een pand en onze medewerkers goed zijn én blijven. Op uw schoonmaak ploeg moet u immers kunnen vertrouwen en kunnen bouwen. Voorneveld Schoonmaak is pas tevreden, als u tevreden bent. Want tevreden klanten, daar draait het bij schoonmaakbedrijf Voorneveld Schoonmaak om. We zijn dan ook trots op onze referenties.

Voor al uw schoonmaak en onderhoud: Voorneveld Schoonmaak

Regulier schoonmaakonderhoud dat voldoet aan alle wensen en effectieve en creatieve oplossingen voor schoonmaakproblemen? Op Voorneveld Schoonmaak kunt u rekenen!

Regel vandaag nog uw schoonmaak en onderhoud! Met Voorneveld Schoonmaak is uw schoonmaak in professionele en betrouwbare handen. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat van uw wensen en behoeften. Bel 035-8879209, stuur een e-mail of neem contact op via het contactformulier.

image

Regel vandaag nog uw schoonmaak BEL NU 035-8879209 !

 

Vraag nu om een vrijblijvende offerte op maat.

Contactgegevens

Voorneveld Schoonmaak & Bedrijfsdiensten
Veenbesstraat 608
3765 BS  Soest
T: 035-8879209
M: 06-30995111

Werkgebieden

Amersfoort

Utrecht

Nijkerk

Leusden

Privacyverklaring

Lees onze privacyverklaring.