Specialistische reiniging


Specialistische reiniging toiletruimten

Iedereen wil dat de sanitaire ruimte waar hij of zij gebruik van maakt, hygiënisch is en schoon en fris ruikt. Na verloop van tijd kan het echter gebeuren, dat bacteriën zich in allerlei verborgen hoekjes ophopen. Denk dan aan de aansluiting van het toilet en de naden en hoeken tussen vloeren en muren.

Bacteriën houden van een warme en vochtige omgeving en veroorzaken een onaangename geur. Bovendien zijn ze een bron van ziektekiemen. Reden genoeg om dit probleem grondig aan te pakken. De specialistische reiniging van uw sanitaire ruimte is bij Voorneveld Schoonmaak in goede handen.

 

Schoonmaakbedrijf Voorneveld Schoonmaak maakt gebruik van twee methodes voor specialistische reiniging:

Diepstomen

Het is verstandig om uw toiletruimten en wasgelegenheden één keer per kwartaal door Voorneveld Schoonmaak te laten ontsmetten en diepstomen. Met deze specialistische reiniging wordt een ontsmettingsmiddel gespoten in al die hoekjes, waar een schoonmaker moeilijk handmatig bij kan, zoals het draaipunt van de toiletziting en diep onder de rand en tussen de naden van het toilet. Vervolgens wordt alles met stoom grondig schoongemaakt. Met kwalijke geurtjes en diepgeworteld vuil en bacteriën rekent u op deze manier helemaal af.

image

Piccomat methode

Om zwaar vervuilde tegelvloeren te reinigen, maakt Voorneveld Schoonmaak gebruik van de Piccomat methode. De vloer wordt eerst behandeld met Piccomat, een sterk alcalisch middel dat RK geregistreerd is en dus erkend voor toepassing door alle Europese tegelfabrikanten. Vervolgens wordt de vloer machinaal geschrobd en behandeld met spontan, een zuur middel. Zodra de vloer opnieuw is geschrobd en is drooggezogen, zijn de tegels en voegen met deze specialistische reiniging weer als nieuw. Wanneer de vloer tot slot nog behandeld wordt met Nano-Protect, kunt u dit resultaat langere tijd behouden.

Voor Piccomat behandeling
Na Piccomat behandeling
 

De specialistische reiniging van Voorneveld Schoonmaak regelt het voor u. Regel vandaag nog uw schoonmaak! Met Voorneveld Schoonmaak is uw schoonmaak in professionele en betrouwbare handen.

Vraag gerust om een vrijblijvende offerte op maat van uw wensen en behoeften.
Bel 035-8879209, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op via het contactformulier.

 

Vraag nu om een vrijblijvende offerte op maat.

Contactgegevens

Voorneveld Schoonmaak & Bedrijfsdiensten
Veenbesstraat 608
3765 BS  Soest
T: 035-8879209
M: 06-30995111

Werkgebieden

Amersfoort

Utrecht

Nijkerk

Leusden

Privacyverklaring

Lees onze privacyverklaring.